Páginas vistas

sábado, 23 de mayo de 2015

Rajoy al frente de los Mossos catalanes

La vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, ahir en la compareixença posterior a la reunió del consell de ministres Foto: EFE.
1
En cas de greu crisi de seguretat o de catàstrofe, el president espanyol, Mariano Rajoy, es pot erigir com el màxim responsable dels diferents cossos de l'Estat, i això inclourà els Mossos d'Esquadra i les policies locals. La Moncloa els podrà mobilitzar “en la defensa d'Espanya i dels principis i valors constitucionals”. Així ho va corroborar la vicepresidenta, Soraya Sáenz de Santamaría, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres, que va aprovar el projecte de llei de seguretat estatal.
La iniciativa va sorgir el mes de gener passat, arran de l'atemptat gihadista a la revista francesa Charlie Hebdo, i es va presentar com l'esborrany d'una llei orgànica, mentre que l'actual text l'ha rebaixat a norma ordinària perquè, segons especificava Sáenz de Santamaría, així ho havia recomanat el Consell d'Estat, ja que no afecta drets fonamentals ni le
El Punt

No hay comentarios:

Publicar un comentario